Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Ολοκλήρωση 1ου Εκπ/κού Προγράμματος Δημιουργικής Ανάγνωσης

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αισίως έφτασε στο τέλος του το 1ο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Δημιουργικής Ανάγνωσης «Από τον Δον Κιχώτη ως τον Τομ Γκέιτς»!
 
Απολογιστικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές, ιδιαίτερα τους πολύ μικρούς μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για την τεράστια συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι πάνω από 12.500 μαθητές έδειξαν εμπιστοσύνη στις Εκδόσεις Παπαδόπουλος, διάβασαν και δημιούργησαν με τα βιβλία μας. 

Μέσα από τις εκπληκτικές δημιουργίες των παιδιών και τις μοναδικές τους απαντήσεις πήραμε θάρρος όλοι εμείς που εργαζόμαστε για τις γνώσεις των παιδιών να συνεχίσουμε το έργο μας.

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις λίστες με τους νικητές της κλήρωσης των τμημάτων Β΄ έως ΣΤ΄ τάξεων οι οποίοι κερδίζουν από ένα βιβλίο της επιλογής τους, καθώς και τα 5 σχολεία που κέρδισαν βιβλία ονομαστικής αξίας 100 ευρώ για τη βιβλιοθήκη του σχολείου του (τα βιβλία θα αποσταλούν στη Διεύθυνση του σχολείου τον Σεπτέμβριο του 2015).

Συγχαρητήρια και πάλι στους νικητές αλλά και σε όλους για την συμμετοχή σας!
Ελπίζουμε να σας «συναντήσουμε» όλους ξανά στο μέλλον.

Καλό Καλοκαίρι!

http://www.epbooks.gr/content/451/1o_%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1_%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%83_%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%83

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου